ул. Захари Зограф 5
Балчик,
България
28.1641246
43.4104242
UserLikes
Име:

ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ - ДИМИТЪР ДИКОВ - МАРИЯ ДИКОВА

Адрес: Балчик, ул. Захари Зограф 5
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.dikov-et.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Селскостопанска продукция
Дейност:

Производство и реализация на селскостопанска продукция

Ключови думи: пшеница, слънчоглед, царевица, грах, нахут
  • catalog.bg
  • ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ - ДИМИТЪР ДИКОВ - МАРИЯ ДИКОВА

Галерия


ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ - ДИМИТЪР ДИКОВ - МАРИЯ ДИКОВА ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ - ДИМИТЪР ДИКОВ - МАРИЯ ДИКОВА ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ - ДИМИТЪР ДИКОВ - МАРИЯ ДИКОВА


Сподели във Facebook






За нас

ЕТ Димитър Диков- Мария Дикова е създадена през 1994 г с предмет на дейност производство на селскостопанска продукция, услуги и реализация на получена селскостопанска продукция. Като това основно е пшеница, слънчоглед, царевица, фуражен грах и нахут.


Обработваме земя под наем и аренда в землищата на гр. Балчик, с. Гурково, с. Царичино обл. Добрич, Тригорци и Балчик, както и в общ.Каварна, с.Тополи, с.Селце, Вранино, Крупен и Могилище.


Годишно произвеждаме над 3000 т зърнени и маслодайни култури. Разполагаме с набор от собствени машини за нуждите на производствената си дейност. Базата ни е на 8 км от пристанище Балчик, 40 км от пристанище Варна и на 65 км от пристанище Констанца.


Отворени сме за разширяване на дейността чрез наемане на нови площи обработваема земя срещу едни от най-високите ренти в цялата страна. Интересуваме се също така и от закупуване на земеделска земя за обработване в землищата на община Балчик, обл. Добрич.

 
Открийте ни в Google+